4800 Vásárosnamény, Beregszászi út 1/b.| Tel./fax: 06-45/470-180,  Mobil: 06-30/583-04-12     

Bemutatkozás

Magyarország valamennyi tájegységének képviselői szüntelenül arra törekszenek, hogy megismertessék régiójuk természeti kincseit, turizmust csábító ajánlataival, jobbnál-jobb akciós program csomagjaikkal odacsalják a látogatókat.
Nekünk, Vásárosnaményiaknak, már van jól ismert értékünk, melyet nem kell hangos szóval bemutatnunk, úgy is tudja minden hazánk fia vagy akár külföldi, mit is jelent az a szó, hogy Tisza, a Szatmár-Beregi táj leírhatatlan értéke, valamint kincsünk, a Szatmári Jonatán alma és a Szatmári Szilva fogalma.
A három folyó, a Tisza, a Szamos és a Kraszna folyó találkozásától mindössze 2 km távolságra található, közvetlenül a Kraszna folyó partján épült meg közel tizedik esztendeje a Szilva Termál- és Wellnessfürdő.
Három fedett (termál medence, vízi óvoda, úszómedence) és egy nyitott medencéjével egész évben folyamatosan fogadja vendégeit.
A 700 méteres mélységből felszínre törő 45 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz nagy mennyiségben tartalmaz nátriumot, kloridot és szulfátot.
Hatóanyagai jótékonyan hatnak az emésztőszervi, izületi és krónikus nőgyógyászati megbetegedések kezelésére, továbbá elősegíti az érbetegségek gyógyulását.
A fürdő wellness szolgáltatásaink segítik a látogatók testi és szellemi felfrissülését.

A pihentető pezsgőmedence, a nedves és száraz szauna, a gőzkabin, valamint a különféle masszázsok frissítő, méregtelenítő hatásának köszönhetően megújul a vendégek szervezete.
A Szilva Wellness és Termálfürdő számtalan kiaknázatlan regionális látnivaló, természeti kincs, turisztikai célpont kiindulója és végpontja, színtere rendezvényeknek, hang- és sportversenyeknek, koncerteknek, kulturális programoknak.