4800 Vásárosnamény, Beregszászi út 1/b.| Tel./fax: 06-45/470-180,  Mobil: 06-30/583-04-12     

SZÁLLÓ

A Szilva szálló 4800 Vásárosnamény, Beregszászi út 1/b. a város központjában a Szilva Termál és Wellness fürdőben található.

A szállóban 10 szoba található. Valamennyi szoba felszereltségéhez tartozik wc, zuhanyzó, 2 darab törölköző, wifi elérhetőség, ingyenes parkolás, ventilátor minden szobába biztosított.
A tv elérhetőség csak a közös helyiségben található.
A szállóhoz tartozik egy 23 m2 –es étkező, amely hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, vízmelegítővel felszerelt.

A Szilva szálló szobáinak foglalása kizárólag a www.szilvafurdo.hu szobafoglalási fülén vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen történhet. Telefonon foglalást nem fogadunk el.
Dohányozni a szálló egész területén szigorúan tilos, a kijelölt helyekről tájékoztatást a recepción lehet kérni.

 

Szobatípusok

 • Standard franciágyas szoba:  1 –es, 2 –es, amelyek 14 négyzetméteresek , ágyméretek 140x200 cm.
  7–es szoba, 13 négyzetméteres, ágyméretek 160x200 cm.

A szobáink mindegyike wc –vel, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. 

 

 • Standard 2 ágyas szoba: 3 –as,  4 –es, 5 –ös, 6 –os szoba, amelyek 14 négyzetméteresek.

Ezen szobák 2 felnőtt részére komfortos, az ágyméret 90x200 cm, igény esetén 1 pótágy elhelyezését biztosítjuk.
A szobáink mindegyike wc –vel, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. 

 

 • Standard 3 ágyas szoba: 9 –es szoba, amely 21 négyzetméteres.
  Ezen szoba 3 felnőtt részére komfortos, az ágyméret 90x200 cm, igény esetén 1 pótágy elhelyezését biztosítjuk.
  A szoba wc –vel, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.
  Ezen szoba hűtőszekrénnyel felszerelt.
 • Standard 4 ágyas szoba: 8 –as szoba, amely 21 négyzetméteres.
  Ezen szoba 4 +1 felnőtt részére komfortos, 3 darab ágyméret 90x200 cm,  1 darab 160x200 cm franciaágy. A szoba wc –vel, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. 
 • Standard 4 ágyas szoba: 10 –es szoba , amely 23 négyzetméteres.
  Ezen szoba 4 felnőtt részére komfortos, az ágyméret 90x200 cm.
  A szoba wc –vel, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. 
  Ezen szoba hűtőszekrénnyel felszerelt.

A szálló 0-24-ig tart nyitva.
 

 

 

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy ha szállásfoglalás 16:00-ig nem történik meg és nem jelzik telefonon a lemondást, akkor töröljük a foglalást.

Köszönjük megértésüket! Várjuk Önöket szeretettel!

________________________________________________________________________________

 

SZILVA SZÁLLÓ HÁZIRENDJE

 

A HÁZIREND a Szálláson tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik! Hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel.

A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri és elfogadja ezt a házirendet, valamint hogy be is fogja tartani. A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizettetését vonja magával, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

 • Érkezéskor a vendég köteles a recepciósnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el.

• A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni.

• Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani.

• A szálláshelyen este 22.00 órától, reggel 6.00-ig hangoskodni, a többi vendég pihenését zavarni szigorúan tilos.

• A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

• A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja a szállást, kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

• Megkérjük, hogy őrizzék a bérelt szálláshelyet és, hogy finoman viszonyuljanak a bútorokhoz, a szállás belterében, és külterében található berendezéshez. Nem megengedett a bútort áthelyezni szobán belül, vagy az egyik helységből a másikba, és kivinni a benti felszerelést, a törölközőt vagy takarót a strandra.

 • A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem használói annak a szállásegységnek. Amennyiben a személyzet észrevesz olyan személyeket, akik nincsenek regisztrálva vagy nincsenek bejelentve a foglalás során, akkor a tulajdonosnak teljes körű jogában áll lemondani a szállást minden vendég részére.

• Amennyiben a vendég a foglalás kezdete napján érkezik a foglalt szállásra 18.00 óra után, akkor köteles az érkezés előtt felhívni a tulajdonost és értesíteni a késésről, hogy elkerüljük azt a helyzetet, hogy a tulajdonos abban a hitben legyen, hogy a vendég nem fog megérkezni, és hogy más vendégnek kiadja a szállást.

• Tűzgyújtáshoz engedélyt kell kérni, dohányozni csak az erre kijelölt helyen szabad!

• A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak!

• A talált tárgyakat kérjük leadni a szálláshely vezetőjének.

• Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell.

 • A távozás napján kötelesek a szálláshelyet elhagyni 11:00-ig, hogy ki lehessen takarítani és előkészíteni másik vendégeknek, akik Önök után érkeznek és jogukban áll 14.00-tól elfoglalni a szállást. A szállást, amelyet lefoglaltak, olyan állapotban kell elhagyniuk, amilyenben az érkezésükkor volt – rendben és sértetlenül.

• A Szilva Fürdő Wellness szolgáltatásait a szálló vendégek napi érvényes karszalaggal használhatják.

 • A szállásról kizárható az a személy, aki: bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el saját vagy más testi épségét veszélyezteti 22.00 és 6.00 óra között a pihenni vágyó vendégek nyugalmat zavarja. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét. A szállás lemondása esetében, a házirend megsértése miatt, a vendégnek nem fizetődik vissza semmi sem, lényegtelenül a rövidített időszakra.

A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat. A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók. Minden reklamációt akkor veszünk figyelembe, ha azok a tartózkodás ideje alatt vannak jelentve. Utólagos reklamációt nem fogadunk el. Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel forduljon a szálláshely vezetőjéhez vagy a szállás munkatársaihoz.

Jó pihenést és kellemes időtöltést kíván a Szilva Termál- és Wellness fürdő vezetősége!