4800 Vásárosnamény, Beregszászi út 1/b.| Tel./fax: 06-45/470-180,  Mobil: 06-30/583-04-12     

SZILVA FÜRDŐ HÁZIREND

 

  1. Fürdőnk a következő lehetőségeket kínálja a kedves vendégeinknek:

úszás:           feszített víztükrű úszómedence

fürdés:           termál medencében (talpmasszázs, masszírozás)

pihenés:         pezsgőmedencében

pancsolás:     gyermekmedencében

szaunázás:    nedves szaunában, szárazszaunában, infraszaunában

gőzkamra:     szaunázás gőzkamrában

jégkút:           test lehűtésére szolgál

sószoba:        légút tisztítására

tangentor:      víz alatti sugármasszázs

konditerem:   test fitten tartására

masszázs:       svéd-wellness

szolárium:      napbarnított csodálatos bőrért

szálló:           10 szoba szállás

 

Az érvényes belépőjegyet a fürdőből való távozásig köteles megőrizni, azt ellenőrzés alkalmával a fürdő személyzetének felmutatni!

  1. Kedves vendégünk a pénztárnál közli milyen uszodai szolgáltatást kíván igénybe venni és annak megfelelően váltja meg a jegyet. A belépő megváltása után a pénztáros átadja a karórát, amelyet a beléptető rendszeren keresztül érvényesíti, amely az öltözőszekrény zárására, nyitására szolgál és kifelé menet a karórát bedobja beléptető rendszer gyűjtőládájába.
  2. Az átöltözés után még az öltözői zuhanyzóban KÖTELEZŐ a szappanos előfürdő. (higiéniás szempontból)
  3. A medencékbe való bejutás előtt a lábmosók használata KÖTELEZŐ!
  4. Az uszodában csak az úszáshoz szükséges eszközök vihetők be, papucs, köntös, törölköző, úszósapka, úszószemüveg, stb.
  5. Állatot, élelmiszert, illetve olyan eszközt, amivel mások és maga testi épségét veszélyezteti a medenceterekbe, illetve a szauna terébe bevinni TILOS!
  6. Az úszómedencében az úszósapka használata KÖTELEZŐ!
  7. Az fürdő egész területén a DOHÁNYZÁS TILOS!
  8. A medencében oldalról beugrani TILOS! Beugráskor, valamint belépéskor a medencében tartózkodó testi épségére vigyázni KÖTELEZŐ!

 

  

  1. A fürdő vendég, aki szauna jegyet is váltott, a pénztárban kap egy öntapadós vízálló karszalagot, melyet a szaunában való tartózkodás ideje alatt KÖTELES a kezén viselni.
  2. A fürdés és szaunázás végeztével a saját és más vendég testi épségének védelme érdekében (elcsúszás veszélye miatt ) mindenki csak száraz testtel közlekedhet. Az fürdő egész területén fürdőpapucs használata KÖTELEZŐ!
  3. A fürdőt nem látogathatja:
    • Lázas, fertőző, illetve bőrbetegségben, hasmenésben szenvedő személy.
    • Görcsös állapottal, eszméletvesztéssel, illetve feltűnő kiterjedésű kórós elváltozással járó betegségben szenvedő személy.
    • Alkohol, kábítószer vagy gyógyszer hatása alatt álló személy.
  4. A medencét és a medence teret köteles mindenki legkésőbb 19:30 -kor elhagyni! Kivétel szerda és péntek medencezárás: 20:00.
  5. A vendég a távozás előtt köteles az általa használt karórát, valamint a bérelt eszközöket hibátlanul átadni a személyzetnek.
  6. A fürdő vendége az általa okozott károkért teljes kártalanítási felelősséggel tartozik. A csoportos úszásoktatásban részesülő vendégek, tanulók által okozott károkért a mindenkori oktató, nevelő, kísérő a felelős.
  7. Csak az értékmegőrzőben (pénztárban) elhelyezett tárgyakért vállalunk felelősséget.
  8. A vendég a pénztárban elhelyezett vendégkönyvben mindenkor jelezheti észrevételét, véleményét, panaszát.
  9. A Fürdő minden hónap első hétfőjén karbantartás, takarítás miatt Zárva tart.

A HÁZIREND BETARTÁSA MINDEN KEDVES VENDÉG RÉSZÉRE KÖTELEZŐ!

ÚSSZON, PIHENJEN SAJÁT ÖRÖMÉRE, DE VEGYE FIGYELEMBE EMBERTÁRSAIT IS!

KÖSZÖNJÜK, HOGY FELKERESTE USZODÁNKAT! REMÉLJÜK, JÓL ÉREZTE MAGÁT!

VISZONTLÁTÁSRA!

SZILVA TERMÁLFÜRDŐ VEZETŐSÉGE

 

______________________________________________________________________________________________

SZILVA SZÁLLÓ HÁZIRENDJE

 

 

A HÁZIREND a Szálláson tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik! Hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel.

A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri és elfogadja ezt a házirendet, valamint hogy be is fogja tartani. A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizettetését vonja magával, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

 • Érkezéskor a vendég köteles a recepciósnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el.

• A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni.

• Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani.

• A szálláshelyen este 22.00 órától, reggel 6.00-ig hangoskodni, a többi vendég pihenését zavarni szigorúan tilos.

• A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

• A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer) felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja a szállást, kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

• Megkérjük, hogy őrizzék a bérelt szálláshelyet és, hogy finoman viszonyuljanak a bútorokhoz, a szállás belterében, és külterében található berendezéshez. Nem megengedett a bútort áthelyezni szobán belül, vagy az egyik helységből a másikba, és kivinni a benti felszerelést, a törölközőt vagy takarót a strandra.

 • A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem használói annak a szállásegységnek. Amennyiben a személyzet észrevesz olyan személyeket, akik nincsenek regisztrálva vagy nincsenek bejelentve a foglalás során, akkor a tulajdonosnak teljes körű jogában áll lemondani a szállást minden vendég részére.

• Amennyiben a vendég a foglalás kezdete napján érkezik a foglalt szállásra 18.00 óra után, akkor köteles az érkezés előtt felhívni a tulajdonost és értesíteni a késésről, hogy elkerüljük azt a helyzetet, hogy a tulajdonos abban a hitben legyen, hogy a vendég nem fog megérkezni, és hogy más vendégnek kiadja a szállást.

• Tűzgyújtáshoz engedélyt kell kérni, dohányozni csak az erre kijelölt helyen szabad!

• A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak!

• A talált tárgyakat kérjük leadni a szálláshely vezetőjének.

• Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell.

 • A távozás napján kötelesek a szálláshelyet elhagyni 11:00-ig, hogy ki lehessen takarítani és előkészíteni másik vendégeknek, akik Önök után érkeznek és jogukban áll 14.00-tól elfoglalni a szállást. A szállást, amelyet lefoglaltak, olyan állapotban kell elhagyniuk, amilyenben az érkezésükkor volt – rendben és sértetlenül.

• A Szilva Fürdő Wellness szolgáltatásait a szálló vendégek napi érvényes karszalaggal használhatják.

 • A szállásról kizárható az a személy, aki: bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el saját vagy más testi épségét veszélyezteti 22.00 és 6.00 óra között a pihenni vágyó vendégek nyugalmat zavarja. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét. A szállás lemondása esetében, a házirend megsértése miatt, a vendégnek nem fizetődik vissza semmi sem, lényegtelenül a rövidített időszakra.

A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat. A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók. Minden reklamációt akkor veszünk figyelembe, ha azok a tartózkodás ideje alatt vannak jelentve. Utólagos reklamációt nem fogadunk el. Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel forduljon a szálláshely vezetőjéhez vagy a szállás munkatársaihoz.

 

Jó pihenést és kellemes időtöltést kíván a Szilva Termál- és Wellness fürdő vezetősége!

Dokumentumok:
Download this file (Szilva  Szálló Házirendje .docx)Szilva Szálló Házirendje .docx[ ]18 kB
Download this file (USZODAI HÁZIREND.docx)Uszodai Házirend[ ]32 kB